Szeretné értékesíteni a GIXEE Dictated Fashion női ruházati termékeit?

Várjuk mindazon kereskedők jelentkezését, akik szívesen bővítenék termékpalettájukat a dinamikusan fejlődő, fiatalos divatirányzatot képviselő GIXEE női divatáruval.

Célunk, hogy a GIXEE Dictated Fashion divatmárka Magyarországon bekerüljön a legismertebb női divatáruk közé. Ennek érdekében jelenleg a legfontosabb célkitűzésünk a viszonteladói partnerhálózat kiépítése.

Amennyiben Ön kereskedőként látogatott honlapunkra, és termékeink elnyerték tetszését,s úgy gondolja,szívesen bővítené termékpalettáját a dinamikusan fejlődő, fiatalos divatirányzatot képviselő GIXEE női divatáruval, úgy örömmel vennénk megkeresését, csatlakozhasson viszonteladói hálózatunkhoz, ezzel is hozzájárulva, hogy Ön vevői is megismerhessék a GIXEE ruhákat.

Egyéni vásárlók számára már lehetővé tettük minél kényelmesebb kiszolgálás érdekében, a honlapon keresztül megrendelhessék termékeinket:  divatplaza.hu

Amennyiben termékeinket még nem ismeri, de azok felkeltették érdeklődését, úgy a baloldali menüben található elérhetőségeink bármelyikén szívesen állunk rendelkezésére.